DIT GA JE DOEN:

BMT en VTN zijn al ruim 40 jaar een uitstekende en bijzondere leerschool waarbij je alle kanten op kan, de ene keer bouw je samen met je collega’s een brandweerauto en de andere keer bouw je bijvoorbeeld een incidentenbestrijdingsvoertuig voor Prorail of Ademluchtunit voor de Politie.
Samen kijken we welk project het beste bij jou en jouw opleiding past.

Heb jij zin om dit soort uitdagende projecten samen met je collega’s tot een succes te maken? Dan gaan we graag met je in gesprek!

 • Je volgt een BBL-traject. Dat betekent dat je 4 dagen per week werkt en één dag naar school gaat.
 • Onder begeleiding monteer en installeer je (deel)installaties op basis van tekeningen. Zodra je er aan toe bent krijg je meer verantwoordelijkheid.
 • Enthousiaste monteurs leren jou alles wat je moet weten. Je collega’s staan altijd klaar om je te helpen en om je vragen te beantwoorden
 • Heel belangrijk: je doet kennis op op het gebied van veilig werken en de kwaliteitseisen voor hulpverleningsvoertuigen en werktuigbouwkundige installaties en je zet die kennis in bij je dagelijkse werk.

HIEROP KUN JE REKENEN BIJ VTN & BMT

 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Voor alles toestemming vragen aan je leidinggevende? Dat hoeft bij ons niet. Je werkt in een zelfsturend team waarin ondernemerschap en eigen initiatief gewaardeerd worden.
 • Een informele werkomgeving met korte lijntjes. Alle deuren staan voor je open en in veel gevallen geldt: één telefoontje of gesprekje met een collega en het wordt geregeld.
 • Een wekelijkse borrel.
 • Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen.

DIT BRENG JE MEE:

 • Een VMBO- of HAVO diploma;
 • Je bent bezig met een BBL MBO Opleiding Mechatronica niveau 3- of 4
 • Een berg enthousiasme en zin om te leren en groeien

Natuurlijk kijken we naar je diploma’s en ervaring. Maar we vinden het nóg belangrijker dat jij je thuis voelt binnen ons bedrijf en plezier hebt in je werk. Dat jij er echt ‘BMT-er’ bent. Hiermee bedoelen we dat je graag wilt leren en groeien, klaarstaat voor klanten en collega’s en zelf beslissingen durft te nemen. Ook als je niet zeker weet hoe iets uitpakt. Ga het maar proberen. Het is geen punt als er een keer wat mis gaat. Dat gebeurt bij ons allemaal wel eens. Juist door vallen en opstaan groeien we.

Wil je meer over ons weten, kijk dan gerust op onze websites of ons Youtube Kanaal:
BMT Fire & Rescue: https://www.bmt-fireandrescue.com
Youtube BMT: https://www.youtube.com/channel/UCvtii5_6zj1pkEHGSQXOsfA

VTN Veiligheidstechniek Nederland BV: https://www.vtn.nl

Youtube VTN: https://www.youtube.com/user/VTNNederland/

Natuurlijk mag je ons als je vragen hebt ook altijd bellen op 0412-695555

Wil je je meteen aanmelden op stagemarkt? Klik dan op onderstaande link.

https://tinyurl.com/stagemarktbmtvtn

 

Deze vacature is inmiddels ingevuld.