WIE WIJ ZOEKEN

In deze functie adviseer je onder meer bestaande en potentiele) klanten, waaronder technische adviesbureaus, (petro-) chemische industrieën en installatiebedrijven door in Nederland en een gedeelte van België, op het gebied van stationaire gasdetectie.
Daarnaast breng je, ondersteund door de Productmanager gasdetectie en onze fabrikanten, zelfstandig offertes uit en volgt deze ook zelf op. Jij bent in deze uitdagende functie de zogenaamde spil tussen alle betrokken partijen.

Voor deze fulltime functie zoeken we iemand die op zoek is naar een nieuwe stap in zijn/haar sales carrière en die houdt van uitdagingen en afwisseling. Echt iemand die elektrotechnisch zijn mannetje staat en zich vast bijt in alles wat te maken heeft met stationaire gasdetectie, zonder een echte techniekfreak te zijn. Maar ook iemand die al zijn opgedane kennis combineert met commerciële skills om zo klantwensen te vertalen in de juiste technische oplossingen. Een technisch commerciële duizendpoot met een natuurlijke drive om te scoren, maar die daarnaast ook over het geduld beschikt om een langdurige relatie op te bouwen met klanten.

WAT WIJ VRAGEN

De juiste kandidaat voor de functie van Sales Engineer Gasdetectie beschikt verder over een afgeronde technische- of commerciële opleiding (met aantoonbare elektrotechnische affiniteit) op MBO/HBO-niveau en over relevante werkervaring in een buitendienstfunctie binnen een technische organisatie. Iemand die daarnaast beschikt over een goed probleemoplossend vermogen, communicatief is en zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed beheerst (Duits is een pré). Daarnaast woont de juiste kandidaat bij voorkeur in een straal van 50 kilometer rondom Oss.

WAT WIJ BIEDEN

Wij bieden een veelzijdige commerciële uitbreidingsfunctie binnen ons groeiende bedrijf, dat onder meer gekenmerkt wordt door haar platte organisatie, informele cultuur, maar ook de hands-on mentaliteit. Verder bieden we uiteraard een passend vast salaris met bonusregeling en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling alsmede een auto van de zaak, maar ook productscholing en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, alsmede zicht op een vast contract.

Ben jij enthousiast over deze vacature en pas jij in ons profiel, stuur dan je CV tezamen met je motivatiebrief aan vacature@vtn.nl. Bij vragen of opmerkingen kun je telefonisch contact opnemen met Manon Vogels op telefoonnummer: 0412 – 69 55 55

Quick Tour VTN

Deze vacature is inmiddels ingevuld.